Dr. Szabó Gábor

Dr. Szabó Gábor

ügyvéd

Jognyilatkozat

A HONLAP LETÖLTÉSÉVEL, MEGTEKINTÉSÉVEL A LÁTOGATÓ ELFOGADJA AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET:

A honlapon elhelyezett közlések semmilyen módon nem kötelezik az Ügyvédi Irodát., azok a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják.

Az Ügyvédi Iroda folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. Az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Tájékoztatom, hogy ezen az internet-honlapon elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Ön, mint Látogató az interneten információt szerezhessen az itt felsorolt ügyvédi szolgáltatások létezéséről és a jogi képviselet és tanácsadás működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében a jogi problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg a jogi képviselőjét.